KONTAKT OSS

Eiendommer

NØSTEGATEN 78

Bygningen i Nøstegaten 78 ble oppført på 1930-tallet. Eiendommen var opprinnelig i tre og ble brukt som lager. J. Berstad AS kjøpte eiendommen i 1962. Selskapet drev blant annet jernvarehandel i Bergen, og hadde behov for lagerplass. Senere ble eiendommen overført til Westfal-Larsens eiendomsvirksomhet. I 1987-1989 ble bygget totalrenovert og fasaden ble forblendet med teglstein. Samtidig ble bygningen ombygget til bruk for massekommunikasjonsvirksomhet. Sjøgrunnen utenfor eiendommen har blitt utfylt i flere omganger.

FAKTA OM EIENDOMMEN

Gnr 165 Bnr 574

Byggår: 1930

Rehabilitert: 1988

Areal: 3865 m2

Etg: 6 etg + kjeller- Kantine-Parkering

Bruk: Kontor

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Eiendommen består av 6 etasjer pluss underetasje på til sammen 3.865 m2. Lokalene er leiet ut som næringslokaler og det er gjennomgang til nabobygget i 2. og 4. etasje. Det er heis i bygget. Bygningen har blant annet vindusflater mot sjøen som gir god tilgang på dagslys og utsikt. Parkering utendørs kan tilbys og det kan tilrettelegges for sykkelparkering.

BELIGGENHET

Eiendommen har beliggenhet på Nøstet og har sjølinje med kai. Flott utsikt over Puddefjorden, Løvstakken og Damsgårdsfjellet og 10 minutters gange til Torgalmenningen og Strandgaten. Det er gode kommunikasjonsmuligheter via Nygårdstunnelen og veikryss på Nygårdstangen.

Se flere av eiendommene våre