KONTAKT OSS

Eiendommer

NØSTEGATEN 119

J.Berstad AS’ stållager var i mange år lokalisert i Nøstegaten 119. Lagerplasseringen var praktisk; fjordbåtene kunne legge til langs eiendommen for å laste stålprodukter som skulle fraktes til ulike steder på Vestlandet. Senere ble bygningene leiet ut til W. Giertsen som drev skipshandelvirksomhet og til Takett som deretter hadde lager for tepper og gulvbelegg. På 1990-tallet ble lokalene brukt til skatebane og sandvolleyball-hall i regi av Bergen Kommune. Flere selskaper innen filmproduksjon har vært leietakere og i dag brukers lokalene til lager og kulturvirksomhet.

FAKTA OM EIENDOMMEN

Gnr 165 Bnr 581

Byggeår: 1950

Rehabilitert: 1996

Areal: 4568 m2

Bruk: lagerhall, kontorlokaler og kulturvirksomhet

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Bygningene utgjør 4.568 m2 med lagerhall i søndredel, og kontor og kulturvirksomhet i nordre del. Vindusflatene i nordre del gir god tilgang på dagslys. Utendørs parkering kan tilbys og det kan tilrettelegges for sykkelparkering.

BELIGGENHET

Eiendommen har beliggenhet på Nøstet og har sjølinje med kai. Det er 10 minutters gange til Torgalmenningen og Strandgaten, og har gode kommunikasjonsmuligheter via Nygårdstunnelen og veikryss på Nygårdstangen.

Se flere av eiendommene våre