KONTAKT OSS

Eiendommer

TEATERGATEN 35

Westfal-Larsen kjøpte Teatergaten 35 (tidligere Engen 44) på begynnelsen av 1960-tallet. I 1966 førte de opp nye kontorlokaler på eiendommen på grunn av plassmangel i sine tidligere kontorlokaler i Handelens- og Sjøfartens Hus. Arkitekten Halfdan B. Grieg og Westfal-Larsen ble tildelt Det nyttige Selskabs pris for god arkitektur i 1966. Bygningen var på denne tiden ansett som «high-tech», og 50 år senere fremstår den fortsatt som et moderne kontorbygg.

FAKTA OM EIENDOMMEN

Gnr 165 Bnr 157

Byggår: 1966

Areal: 3759 m2

Etg: 8 etg + kjeller m/parkering

Bruk: kontor-butikk

BESKRIVELSE AV LOKALENE

Eiendommen består av 7 etasjer med tillegg av underetasje og loft totalt 3.759 m2. Bygningen består av kontorlokaler og butikklokaler på gateplan. Heisen i bygget tar deg rett opp til de forskjellige etasjene. Eiendommen har store vinduer i alle kontoretasjene som gir god tilgang på dagslys. I underetasjen er det garasje med parkeringsplasser til leietakere og det kan tilrettelegges for sykkelparkering og lademulighet for EL-bil.

BELIGGENHET

Bygget er lokalisert på Engen med gangavstand til byens servicetilbud og kort vei til Torgalmenningen og Strandgaten. Buss og bybane i umiddelbar nærhet og kort vei til parkering i Klostergarasjen.

Se flere av eiendommene våre